Friday, 1 May 2009

Jalan Pintas ke Putrajaya - Anwar Perdana Menteri dalam Penantian

Tahun di terbitkan : 2008

Harga : RM20


Blurb Buku :


Sebaik saja Anwar dibebaskan dari penjara tahun 2004, MSO telah meramalkan perjalanan Anwar ke Putrajaya akan melalui jalan lurus. Sokongan dan perubahan politik Malaysia memungkinkan Anwar akan menjadi PM. Bagaimana pun dalam pada itu cita-cita dan impian ramai itu akan tergendala sekirannya berlaku sesuatu yang diluar duga. Dakwaan Anwar sekali lagi terlibat dalam seks di luar tabii menghapuskan segala harapan itu. Projek 16 september juga gagal. Apakah formula lain yang dibentang dalam buku ini untuk menobatkan Anwar sebagai PM. Rahsia yang tersirat dalam buku ini penting bagi pendokong Anwar.


4 comments:

  1. salam, ada lagi tak buku "Anwar Ibrahim : Antara Mimpi dan Realiti" - tak silap saya. Dikeluarkan pada 1990.


    kalau ada, saya nak dapatkannya.ok.tq

    ReplyDelete
  2. salam..

    maaf.. buku tu dah lama kehabisan stok..

    TQ..

    ReplyDelete
  3. ok. baiklah kalau macam tu, saya nak 1 buku "Sumpah dan Airmata". di alamat mana saya perlu hantarkan money order, kerana saya hanya tahu money order sahaja. sdri boleh e-mail saya di reformisjalanan@gmail.com

    ReplyDelete
  4. Assalammualaikum semua,..Saya nak tanya, sapa kat sni yang pandai buat blog? Yang tahu nk link kan blog dengan enjin carian spt yahoo, google, dsb. Maksudnya blog saya boleh dicari mggunakan enjin carian tersebut. Sapa yang pandai tlong buatkan utk sya bleh x? Nanri sya akan bayar. Sila hubungi mey_abu@yahoo.com

    ReplyDelete